Monkfish meunière/ fennel hollandaise/ bok choy dolma stuffed with marinated cereals/ sautéed scallops/ inked tuile with bottarga dust
Summer loading..
Πεσκανδρίτσα μενιέρ/ ολλανδέζ μάραθου/ ντολμαδάκι από φύλλα bok choy με μαριναρισμένα σιτηρά/ χτένι σοτέ/ δαντέλα σουπιάς με σκόνη αυγοτάραχο
Πικάντικη ρεβιθάδα με τσίλι, μπαρμπούνι σοτέ, καπνιστό Χέλι και αφρό από καπνιστό Χέλι
ΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ***CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ