Μους gianduja σε κέλυφος σοκολάτας με μπισκότο Oreo και κούλι πορτοκάλι
Ριζότο παντζάρι, γαρίδες τεμπούρα αρωματισμένες με μελάνι σουπιάς,πέρλες σφαιροποιημένο πορτοκαλί,πέρλες εσπρέσο
ΛΙΑΠΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ***CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ &
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ 26-11-2017 ΕΩΣ 5-11-2018
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟ 5-11-2018 ΕΩΣ 29-5-2022
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α . ΑΠΟ 29-5-22
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ 22/10/23
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE