ΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ** CHEF


Λαυράκι Καρπάτσιο με φιλέτα πορτοκαλιού, ροζ πιπέρι, ζελέ ούζου, fluid gel πορτοκάλι.

 

Λαβράκι φιλέτο με βραστά λαχανικά, σπανάκι, σως σαμπάνιας αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης και λάδι μυρωδικών

 

ΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ** CHEF

ΕΠΙΛΕΚΤΟ  ΜΕΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ 
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media