Α΄ Γενική Συνέλευση/ Κοπή πίτας 2024

LOGO_1
Category
events
Dates
2024-02-11 11:00 - 13:00
Venue
Στοά Φέξη, Ομόνοια, 1η Κοινότητα Αθηνών, Αθήνα, Δήμος Αθηναίων, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
106 77, Ελλάδα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συναντηθούμε στον 7ο όροφο στα γραφεία του Σωματείου Επισιτισμού επί της Γλάδστωνος 3, για την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας για το 2024.

Θα πραγματοποιηθεί η Α΄ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, κατα την οποία θα αναγνωστεί ο οικονομικός έλεγχος και απολογισμός του απερχόμενου έτους 2023, θα γίνει ανάγνωση των πεπεραγμένων μας, απονομή διπλωμάτων μέλους στα νέα μέλη μας και τιμητικών πλακετών σε άτομα που έχουν προσφέρει στον κλάδο μας επί σειρά ετών, αναβαθμίσεις ενεργών μελών σε κατηγορία μέλους σύμφνα με την προσφορά τους στην Ακαδημία και λαχειοφόρος κλήρωση με δώρα από εθελοντικές χορηγίες μελών και φίλων του Συλλόγου.

Να είστε όλοι εκεί να γιορτάσουμε και για τα 10 χρόνια που κλείνει φέτος η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας!!!

 
 

List of Dates (Page event details)

  • 2024-02-11 11:00 - 13:00

Powered by iCagenda

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media