ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας /The Chefs Academy of Greece ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 από Επαγγελματίες Αρχιμάγειρες, Αρχιζαχαροπλάστες και Καθηγητές Τουριστικών σχολών της χώρας με σκοπό την Καθαρότητα στον κλάδο της Γαστρονομίας, την Αληθινή και μόνο προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας με αγνά υλικά (και ποτέ με πρόσθετα τροφίμων και μίγματα από χημικές σκόνες), την βοήθεια σε συνανθρώπους με πράξεις και όχι με τη λογική του φαίνεσθαι, αλλά της αληθινής προσφοράς και χωρίς καιροσκοπισμό ή κερδοσκοπία.

Η καθαρότητα στις αποφάσεις, ο πλήρης σεβασμός στο καταστατικό και στις διαδικασίες, αλλά και η πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά του σωματείου, είναι οι παράγοντες που κάνουν την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας /The Chefs Academy of Greece να ξεχωρίζει.

Δύναμή μας η κρυστάλλινη διαχείριση των εσόδων μας από τις συνδρομές των μελών μας ΜΟΝΟ, αλλά και των εξόδων μας με όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες ασφαλείας τήρησης καταστατικού.

ΔΡΑΣΕΙΣ μας σε άστεγους, σε πλημμυροπαθείς, σε ορφανοτροφεία, σε παιδιά κακοποιημένα , σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε εκδηλώσεις τοπικής κουζίνας, μας κάνουν υπερήφανους και είναι η προτεραιότητα μας.

ΕΠΙΣΗΣ κάθε χρόνο τιμούμε τους επαγγελματίες του χώρου του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, που αληθινά έβαλαν ένα λιθαράκι στην Ελληνική Γαστρονομία και τους απονέμουμε τον τίτλο του ΕΠΙΤΙΜΟΥ μέλους μας εφόρου ζωής.

Με την ίδρυση μας το 2014 μπήκαν τα θεμέλια για την εξύψωση του επαγγέλματος και της Ελληνικής Γαστρονομίας.

ΜΕ την συνέχεια μας είμαστε θεματοφύλακες αυτής.

 

ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ CHEF ! ! !

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ

ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media