Ριζότο σουπιάς με μελάνι, παρμεζάνα και ίνες chili pepper
ΜΠΕΓΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ***CHEF
ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Ριζότο σουπιάς με μελάνι, παρμεζάνα και ίνες chili pepper
ΜΠΕΓΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ***CHEF
ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.