Λαβράκι σοτέ με χόρτα εποχής τσιγαριστά σε σούπα μουγιαμπέσα αρωματισμένη με σαφράν.
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ*** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Λαβράκι σοτέ με χόρτα εποχής τσιγαριστά σε σούπα μουγιαμπέσα αρωματισμένη με σαφράν.
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ*** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.