Ζαργάνα σκορδαλιά με τουρσί σπαράγγια , τρίμμα κρητικού ντάκου και αυγά βασιλικής ρέγγας.
Ταρτάρ.....
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ *** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECEΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Beetroot panacotta
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ** CHEF
ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ
Τριλογία foie gras.
Πατζάρια/μανταρίνι/chevre/χαρούπι
ΜΑΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ *** CHEF
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECEΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Salmon/avocado wasabi puree/shiso sauce/hijiki salad
Σολομός με πουρέ αβοκάντο γουασάμπι,σάλτσα από φύλλα shiso με σόγια και σαλάτα με φύκια και σουσάμι
ΠΟΛΙΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ***CHEF
Βελουτέ ψαριού και Ψαρόσουπα
CHEF*** ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.