Σαλάτα με νιόκι πατάτας πορτοκάλι καρότο και σιρόπι τομάτας
Πενιρλί με κοκκοράκι στιφάδο και σάλτσα γραβιέρας
CHEF*** ΙΔΡΥΤΙΚΟ ,ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ &
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ 8-3-2014 ΕΩΣ 15-11-2014
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α. ΑΠΟ 15-11-2014 ΕΩΣ 26-11-2017
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟ 26-11-2017 ΕΩΣ 5-11-2018
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ 5-11-2018 ΕΩΣ 17-4-2021
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α . ΑΠΟ 17-4-2021 ΕΩΣ 29-5-2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Μους gianduja σε κέλυφος σοκολάτας με μπισκότο Oreo και κούλι πορτοκάλι
Ριζότο λιαστής με μπολοτινα κοκοράκι
ΛΙΑΠΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ***CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ &
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ 26-11-2017 ΕΩΣ 5-11-2018
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟ 5-11-2018 ΕΩΣ 29-5-2022
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α . ΑΠΟ 29-5-22
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ 22/10/23
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Αρνάκι Τσιγαριαστό με Σκιουφιχτά μακαρόνια και τριμμένη Μυζήθρα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ 29-5-22
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ΑΠΟ 22-10-23
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Monkfish meunière/ fennel hollandaise/ bok choy dolma stuffed with marinated cereals/ sautéed scallops/ inked tuile with bottarga dust
Summer loading..
Πεσκανδρίτσα μενιέρ/ ολλανδέζ μάραθου/ ντολμαδάκι από φύλλα bok choy με μαριναρισμένα σιτηρά/ χτένι σοτέ/ δαντέλα σουπιάς με σκόνη αυγοτάραχο
Πικάντικη ρεβιθάδα με τσίλι, μπαρμπούνι σοτέ, καπνιστό Χέλι και αφρό από καπνιστό Χέλι
ΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ***CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ