Ριγγατόνι κοτόπουλο φιλέτο σπαράγγια και προσούτο
ΛΑΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ*** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟ9ΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Ριγγατόνι κοτόπουλο φιλέτο σπαράγγια και προσούτο
ΛΑΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ*** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟ9ΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Λαβράκι σοτέ με χόρτα εποχής τσιγαριστά σε σούπα μουγιαμπέσα αρωματισμένη με σαφράν.
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ*** CHEF
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ &
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
Εσκαλοπίνια χοιρινά με σάλτσα Μαυροδάφνης Πατρών
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΟΚΙΜΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Ριζότο σουπιάς με μελάνι, παρμεζάνα και ίνες chili pepper
ΜΠΕΓΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ***CHEF
ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Σολωμός teriyaki, σφυρίδα με τσιγαρίδια
ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ***CHEF
ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
THE CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.